Jullie nieuwe thuis begint hier

Een nieuw begin waar modern wonen hand in hand gaat met een hoogwaardige leefomgeving

Wonen in Viersteeg

Hier, waar ooit bollenvelden in overvloed bloeiden, krijg je de kans op een historische nieuwe start in het hart van Lisse. Stap in een omgeving van groen en stijlvolle architectuur, waar elke straat een eerbetoon is aan de geschiedenis van deze plek. Jouw toekomst begint hier, in een harmonieus nieuw hoofdstuk...

In totaal

82 Woningen

Van vrijstaand t/m
appartementen

Het plan

Nieuwe wijk in het Hart van Lisse

Ontdek een uniek woonproject met 82 woningen, zorgvuldig ontworpen om perfect aan te sluiten op jouw woonwensen en de prachtige omgeving. Binnen dit ambitieuze project vind je appartementen, beneden- en bovenwoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, semi-bungalows en vrijstaande woningen. Een deel van de vrijstaande woningen wordt uitgevoerd als semi-bungalow, met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Een nieuw begin waar modern wonen hand in hand gaat met natuur en ruimte.

Geniet van het buitenleven

Wat dit project extra bijzonder maakt, is de aandacht voor groen. Met veel aandacht voor natuurlijke elementen wordt een weelderige en groene omgeving gecreëerd, zodat bewoners kunnen genieten van een harmonieuze leefomgeving. Deze uitgebalanceerde samenstelling creëert een prachtige woonomgeving waar iedereen, van starters en gezinnen tot senioren, een nieuw thuis kan vinden. Maak deel uit van deze veelzijdige community en ontdek jouw ideale woning te midden van deze nieuwe wijk.

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning?

Meld je dan via het formulier aan als belangstellende voor Viersteeg, vul je gegevens in
en krijg toegang tot jouw persoonlijke account.