Je woning financieren? Zo doe je dat

Heb je een woning in Viersteeg op het oog? Dan wil je natuurlijk weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dat vraagt om een eerlijk en degelijk advies en een persoonlijke begeleiding. Maak vooraf dan ook zeker een afspraak met één van onze financiële partners. Zij kennen het project door en door en vertellen je graag meer over de vele aantrekkelijke hypotheekmogelijkheden. Het uploaden van een geldige financieringsverklaring bij jouw digitale inschrijfformulier (beschikbaar vanaf start verkoop) is verplicht in Viersteeg. Lees hier meer op de toewijzing.

Een passende hypotheek

Voordat je besluit om ’JA’ te zeggen tegen een (nieuwbouw)woning, is het aan te raden om bij één van de financieel adviseurs van Viersteeg langs te gaan. Zij kennen het project en doen zaken met alle belangrijke geldverstrekkers van Nederland. In hun advies stemmen ze jouw wensen af op je mogelijkheden en helpen ze je graag bij het maken van de juiste keuze. Dat helpt jou dan weer bij je zoektocht naar een Viersteeg-woning die bij je past.

DUURZAME HYPOTHEEK MET RENTEKORTING

Een duurzame hypotheek wordt steeds populairder. Zo’n ‘groene hypotheek’ is een hypotheek waarbij je rentekorting krijgt als je woning een hoger energielabel heeft. Zo stimuleert de hypotheekaanbieder je om een energiezuinige woning te kopen of om je woning energiezuiniger te maken.

Omdat de woningen in Viersteeg voldoen aan zeer strenge duurzaamheidseisen, kun je bij het afsluiten van je hypotheek rekenen op een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente.

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning?

Meld je dan via het formulier aan als belangstellende voor Viersteeg, vul je gegevens in
en krijg toegang tot jouw persoonlijke account.

Ga naar de erkend adviseur

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend financieel advies bij de Rabobank.

Na afloop krijg je een financieringsverklaring of een haalbaarheidscertificaat waarmee je kunt aantonen dat de woning van je voorkeur binnen jouw financiële mogelijkheden past. Het document kun je vervolgens uploaden bij je inschrijving voor een woning, als de verkoop is gestart. Het is niet verplicht om de check bij onze samenwerkende partners te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient te allen tijde door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

We helpen je graag verder

Heb je interesse hebt in een woning in Viersteeg, neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Het team van de Rabobank helpt je graag verder. Benieuwd wat je kunt verwachten van een financiële check? Download hier een voorbeeld.